7 dní londýnského módního týdne, 2017

October 20, 2022 0 Comments

4 městský gala módy dokončila sedmidenní výlet v Londýně. A máme vše, co stojí za řeč z anglického hlavního města.
Stylové vzory, které vládli London Fashion Week
Ve sbírce převládalo použití doplňkových barev a blokování barev se jako trend znovu objevilo. Zdá se, že Monochrome ztratí laskavost domů velkých stylů, jako jsou Mexická fotbalová reprezentace Dres Burberry, Johnny Coca a Rakshanda jako nejodvážnější odstíny modré, fialové, hořčice a hnědého vládnutí jejich stvoření. To, co z tohoto vzoru chápe, je podzim v tomto roce, bude označena kombinací neortodoxních barev.

Super hladký materiál nikdy ze scény vysoké módy nikdy nezmizel a zdá se, že si během celé show zachovává svůj význam. Ale to, co nás upoutalo, nebylo Boca Juniors Dres využití sametu. Místo toho to byly lstivé tisky. Měli jsme Petera Pilotta s jeho stylem ve Velvetu, Erdemovy hořčičné šaty s květinovým vzorem kolem a Mary Katrantzou Purple Ensemble s lesknoucí se želé – vše oslavující samet.

Proč by se chlapci měli bavit? Aby se tento trend zlomil, vzory Christophera Kane, Simone Rocha a JW Anderson představovaly mezery pro kapsy – vyjadřovaly v jejím oblečení ženský požadavek na kapsy. Robustní kabáty, kalhoty a šaty byly poskytnuty jejich spravedlivý podíl na sáčcích – to vyžadujeme v našem každodenním oblečení.

Objevili jsme také nějaké Tuniská fotbalová reprezentace Dres květinové přetížení v Christopher Kane a Johnny Coca, ale kdo si dokonce stěžuje? Vzhledem k těmto prošívaným kabátům, plynulým šatům nebo těch, které se formovaly ve tvaru těla modelu – odvozujeme sbírku, který den rozhodně oživil. Do jisté míry to obnovilo vzpomínky na velké ole dny květinových tapet, které podloží, stále objevují na místě naší babičky.

Super designy na London Fashion Week
Kultura Super Design byla viděna, že se na LFW 2017 vrátí. Zatímco někteří z toho byli nadšeni, jiní se zdáli, že se příliš nepřipojili. Supermodely, které jsme spatřili mezi ostatními, byli náš preferovaný Gigi Hadid, Kendell Jenner a Bella Hadid.

Přední řada a večírky
Město zabráněné WHO WHO WHO ze světa se určitě při pořádání módního týdne mělo zásadní natočení. Nebyli jsme nespokojeni. Jen podle našich očekávání se přední řada a po oslavy rozsvítily mnoha známými tvářemi z zón zábavy, módy, kultury 3 a dalších.
Zde jsou Laura Baily a Candace Lake spatřeny na prezentaci ISA Arfen.

Portia Freeman vypadá ve své zlaté sukni a černé živůtek bez ramínek na Emilio de la Morena.

Zdá se, že Bela Hadid, Kendall Jenner, Lily Donaldson a Justine Skye mají míč na Burberry a jako večírek.

Olivia Palermo, Penelope Cruz, Suki Waterhouse, Jourdan Dunn a Laura Bailey označují svou existenci na Burberry Show.

Erdem a Selfridges večeře hrály držení Alexa Chung, Erdem Moralioglu a Natalie Massenet. Erdem Show navštívili Clémence Poésy a Thandie Newton.

Přehlídka Christopher Kane měla Katy Perry jako svého hosta v přední řadě.

Emily Berringtonová, Charlotte Wigginsová a Grace Chatto byla spatřena s míčem na show Antonio Berardi.
[Také si přečtěte: London Fashion Week 2016]
Diesel se jako Walls večírek stal hvězdnou záležitostí s účastí Naomi Campbell, Ella Eyre, Justine Skye, Jamie Campbell Bower a Renzo Rosso.

[SC: Mediad]

Vysoce profilová přední řada show Mulberry Show měla sedadla vyhrazena pro Tanya Burr, Olivia Palermo, Anya Taylor-Joy a Anais Gallagher.

A konečně poslední show na našem seznamu nejvíce se děje přední řady by byla topshop jedinečná show, která měla Erin O’Connor a Hikari Yokoyama, Angelica Cheung, Clara Paget, Lily Donaldson, Charlotte Wiggins, Erin O’Connor, Henry Holland, Alice, Alice Naylor-Leyland, Yara Shahidi, Chelsea Leyland a Sofia Richie, aby milovali událost.

Street Style of London Fashion Week
Nyní je na čase, abychom vám trochu nahlédli do toho, jak přesně tyto celebrity oblečené na ulicích londýnského oživujícího módy a stylu.

A přesně tak zabalíme turné v Londýně a zamíříme do Paříže. Uvidíme se znovu příští týden s zcela novým hodnocením zcela nového módního karnevalu.
Zdroj obrázků: Highsnobiety

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *