2023 Výprodej výročí Nordstrom: Když to je, co koupit, stejně jako další!

September 21, 2022 0 Comments

Aug. 2022 Aktualizace: Výprodej výročí Nordstrom skončil za rok, ale zůstaňte naladěni na další obrovský prodej. Neznámý s NAS? Prohlédněte si tuto stránku a získejte mnohem více informací o tom, proč je to nejlepší prodej roku.) Indikace, aby náš zpravodaj zůstal na vrcholu všech hlavních prodejů pracovních oděvů, nebo si prohlédněte naše zaokrouhlení nejnovějšího prodeje na pracovní oděvy!
Kdy je prodej výročí Nordstrom 2022?
Prodej výročí Nordstrom je k dispozici různým skupinám v různých časech, v závislosti na tom, zda jste cardmember, a také na tom, co je váš „stav“. Zde jsou informace od společnosti Nordstrom:

Vzhledem k tomu, že ikony i velvyslanci musí utratit hodně, aby získali tuto podmínku (web 15 000 $ a 5 000 $), je vhodným datem pro mnoho držitelů karet Nordstrom pro výročí výročí roku 2022 9. července 2022.

Prodej je k dispozici všem 15. července 2022.
Tato publikování zahrnuje přidružené odkazy a také Corporette® může provést provize pro nákupy s odkazy v tomto příspěvku. Mnohem více podrobností naleznete zde. Děkujte vám moc za vaši podporu!
Jaký je náhled na výročí výročí roku 2022?
Nordstrom obvykle provedl speciální katalog, aby se míra zájmu lidí o prodejní položky, protože 2021 katalog byl na internetovém náhledu. Zatím si nemůžete koupit věci, ale můžete vidět cokoli, co bude v tomto odkazu v prodeji (a přidejte produkty do svého seznamu přání pro jednoduchý nákup později). Všechny naše tipy můžete zkontrolovat z prodeje na tomto odkazu.

Kdy mohu nakupovat prodej výročí Nordstrom 2022?
Pro prodej výročí 2022 společnost Nordstrom omezila včasný přístup k těžkým přístupu k držitelům karet Nordstrom, stejně jako potom silně podle úrovní. Ti držitelé karet, kteří utratili mnohem více než 15 000 $ v čistých nákupech (ikonách), dostali nejčasnější přístup, počínaje 6. červencem 2022, zatímco velvyslanci ($ 5k) získají přístup 7. července 2022. Vlivné osoby (500 $+) získají přístup k přístupu 9. července 2022.
Prodej bude otevřen pro všechny 15. července 2022 – pokud zbývá něco. Kliknutím na tento odkaz získáte mnohem více podrobností o prodeji; Na této stránce je také odkaz, kde si můžete prohlédnout, jakou podmínku máte. (Možná se budete muset přihlásit.)

Jaký je prodej výročí Nordstrom 2022?
Výprodej výročí Nordstrom (nebo NAS) je jednou rokem letního výprodeje, kde Nordstrom označuje nový podzimní produkt na omezený čas. Na rozdíl od jiných prodejů, které se zaměřují na odstranění starého zboží, vám výročí Nordstrom poskytuje diskontní sazby na zcela nový podzimní produkt, protože zasahuje police.
Zde jsou všechny naše tipy z prodeje výročí Nordstrom 2022!

Počkej co? Opravdu? Nový podzimní produkt v prodeji?
Ano, opravdu. To je důvod, proč návštěvníci, jako je tento prodej, je k dispozici spousta velikostí a barvy; Jsou to všechny přítomné trendy, tvary, délky a barvy; Stejně jako obecně je fantastický čas na zásoby základních věcí, od spodního pořízení po boty po tašky až po obleky, od výběrů rozpočtu po investiční kusy. Zaokrouhlili jsme to nejlepší spodní prádlo, které si můžete koupit v Nordstromu na základě hodnocení nakupujících; Možná budete také chtít prohlédnout naše zaokrouhlení toho nejlepšího džínoviny, které se nosí do práce.

Co bude zahrnuto do prodeje výročí Nordstrom 2022?
Zde si můžete prohlédnout všechny naše tipy z prodeje! Obecně je volba každý rok trochu jiná, takže zůstaňte naladěni přímo zde (nebo ještě lépe, na základě našeho zpravodaje!) Pro naše výběry pro letošní prodej Nordstrom Anniversary. Mezi značky, které jsme viděli, v minulosti představovaly hodně Halogen, Vince Camuto, šéf, Sam Edelman, Eliza J, Hanky ​​Panky, Chantelle, Natori, Wacoal, Lafayette 148 New York, Tory Burch, Theory, Zella, Well také jako víc. (Zde můžete vidět naše výběry NAS z předchozích let!)

Jak získám včasný přístup k prodeji výročí Nordstrom 2022?
Pokud máte kartu výhod Nordstrom nebo kartu Nordstrom Credit, můžete nakupovat včasný přístup. Zde můžete indikovat kartu výhod. (Můžete si prohlédnout naše starší myšlenky o výhodách ratingové karty Nordstrom – stále je to jedna z mála „karet pro obchod“, které používám.)
(Varování, pokud nemáte včasný přístup: věci nabízejí!)

Mám nakupovat 2022 NAS na internetu nebo v obchodě?
Jsem tým na internetu obecně, po celou dobu, avšak zejména s Nordstromem, protože nabízejí zcela bezplatnou dopravu a zcela bezplatné výnosy (aby uváděly nic fantastické politiky návratu!). Od roku 2022 neexistuje konečný limit pro výnosy, alespoň u produktů se štítky stále zapnuty. (Vždy se mi líbí, že vám Nordstrom poskytuje předplacené REOtočte štítky, takže vše, co musíte udělat, je snížit větší balíčky u poštovního pultu – nevyžadujete nic hodnotit, stát v souladu nebo mluvit s poštovním pracovníkem.) To není uvádět, že byste měli uvést Využijte Nordstrom – jak poznamenávají, „uděláme nejlepší, abychom se postarali o klienty a spravedlivě s nimi nabídli; Žádáme, aby naši klienti zacházeli s námi relativně. “
To znamená, že pokud dnes opravdu chcete své věci, poznamenejte si, že Nordstrom poskytuje volbu „vyzvednutí v obchodě“-v závislosti na tom, který obchod je váš regionální, mohou dokonce nabídnout vyzvednutí obrubníku, kde vám ho přinesou. Zde můžete objevit svůj regionální obchod.

Hodnocení fotografií nahoře: Veřejná doména.
Hodnocení kreditu pro PIN: WPCPEY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *